الزامات ورود بانکهای ایران به متاورس
رضا حمزهای استاد ایرانی دانشگاه میسوری غربی آمریکا در گفتگو با تسنیم درباره الزامات ورود بانکهای ایران به متاورسپیشنهاد داده است: بانکها بخش متاورس در مجموعه های خود ایجاد کنند. به عقیده وی بانکداری دیجیتال شدیداً روبهرشد است و استفاده از هوش مصنوعی و متاورس در آن یک مرحله الزامی برای اختصاص منابع بزرگ سرمایهگذاری است.
او تأکید میکند بانکها هرچه سریعتر برای ورود به بحث متاورس اقدام کنند. رقابت متاورسی یک رقابت سریع خواهد بود و کسانی که همگام با آن پیش نیایند، جا میمانند و ورشکسته میشوند
این استاد دانشگاه اظهار می کند: شرایط فعلی متاورس تا حد زیادی در اکتشافات و ابداعات جدید و همچنین قرار گرفتن امور، نیازها و مسائل حساس انسانی در زمینه رفاه جمعی در جوامع خلاصه شدهاست. درست است که تقریباً آینده تمام کشورها در استفاده از متاورس ترسیم میشود، اما کشورهای هوشمندتر، سریعتر منابع کمیاب خود را به این اهرم رشد اختصاص میدهند، درست مانند تمام فناوریهای الکترونیکی، مالی و اجتماعی- اقتصادی که خیلی قبلتر توسط ملتهای عاقلتر و هوشمندتر نسبت به دیگران مورد استفاده قرار گرفتهاست.
وی معتقد است یکی از نوآوریهای مبتکرانه سالهای اخیر در تجلی متاورس که جهان را غافلگیر کرده است – پدیده پولی جدید است. آغاز ظهور رمز ارزها و یا کریپتو کارنسی ها. مردم با روند افزایندهای وارد بازار رمز ارزها میشوند و دلیل عمده آنها سهولت معامله است. در یک مقیاس کلی از هر صد نفر ۱۱ نفر صاحب رمز ارز است.. با توسعه و رشد فناوری، افراد بیشتری از متاورس استفاده خواهند کرد. اطلاعات فعالیتهای مردم در دنیای واقعی، ذخیره میشود. اطلاعات ایجاد شده در متاورس ارزش واقعی و هدفمند دارند. اطلاعاتی که اساساً مفید هستند در متاورس رشد کرده و ارزش بیشتری پیدا میکنند. وجود فناوری بلاک چین برای تضمین قابلیت اطمینان این اطلاعات در متاورس ضروری است؛ بنابراین از هوش مصنوعی برای تامین امنیت محتوای متنوع و غنی متاورس استفاده میشود. رقابت متاورسی یک رقابت سریع خواهد بود و کسانی که همگام با آن پیش نیایند، جا میمانند و ورشکسته میشوند. تعامل مشتریان واضحترین تأثیر متاورس بر بانکداری است. بانکهای ایران باید یک رویکرد علمیتر و قاطعتری در پیش بگیرند و به سمت همکاری به تمام معنی با سایر مناطق دنیا پیش بروند…